Onze platenwarmtewisselaars worden geleverd in zowel gesoldeerde als demontabele warmtewisselaars, enkelwandige en dubbelwandige scheidingen. De platen voor deze wisselaars worden gemaakt van RVS, staal, titanium, koper, nikkel, etc.
De platenwarmtewisselaars kennen een enorm toepassingsbereik. Warmtetoepassingen zoals in vloerverwarmingsystemen, zwembaden en solarinstallaties maar ook koudetoepassingen in ventilatie- en koelsystemen.

Gesoldeerde platenwarmtewisselaars: ruimtebesparend en prijsgunstig

De gesoldeerde platenwarmtewisselaars zijn van het Duitse merk Kelvion. De platen van de gesoldeerde platenwarmtewisselaars zijn door koper of nikkel met elkaar verbonden. Ze zijn hermetisch gesoldeerd zonder schroeven en zijn daardoor uitermate geschikt voor toepassingen in installaties waar sprake is van hoge temperaturen en druk.

Nagenoeg de complete wisselaar wordt gebruikt als warmteoverdracht oppervlak en dit maakt de gesoldeerde platenwarmtewisselaar ruimtebesparend en prijsgunstig.

Demontabele platenwarmtewisselaars: eenvoudig onderhoud en makkelijke uit te breiden

Het design van de platen van de demontabele warmtewisselaars zorgt voor een maximale warmteoverdracht en door de innovatieve constructie zijn de wisselaars demontabel. Zodoende zijn de platen makkelijk schoon te maken en is het onderhoud eenvoudig te realiseren.

De demontabele platenwarmtewisselaars zijn in vele maatvoeringen te bestellen en makkelijk uit te breiden als de capaciteitsbehoefte toeneemt.

Benieuwd naar onze oplossingen?


Vrijblijvende offerte aanvragen