Onze buffervaten worden toegepast in cv – en koelwaterinstallaties. De vaten worden uitgevoerd in staal of edelstaal (RVS) maar voor speciale toepassingen kunnen de vaten ook in gegalvaniseerde uitvoering geleverd worden. Afhankelijk van het medium kan het buffervat van binnen worden behandeld. Het leveringsprogramma van de buffervaten loopt tot wel 50.000 liter inhoud. Wij houden zelf buffervaten op voorraad maar ook onze toeleveranciers kunnen uit voorraad leveren.

Standaard: aansluitingen volgens uw specificaties

Het standaard assortiment stalen buffervaten bestaat uit horizontale en verticale uitvoeringen. De buffervaten worden op maat geleverd: aansluitingen worden aangebracht volgens uw specificaties. Daarnaast worden eventueel platen voor gelaagdheid in de tank aangebracht en kunt u zelfs de kleur van de isolatie aangeven.

Voor koelwaterinstallaties worden de buffervaten voorzien van een speciale isolatie die de vaten diffusiedicht maakt.

Specials: optimale afmetingen voor uw ruimte

Mocht u niet uitkomen met de hoogte of breedte van onze standaard buffervaten dan kunnen we speciale vaten leveren. Op basis van uw tekeningen worden de afmetingen (hoogte en breedte) aangepast zodat u het juiste type buffervat op de juiste plek krijgt.

Wij hebben veel ervaring in maatwerk


Bekijk onze projecten