Magra verdelers worden altijd op maat geproduceerd. Ze worden gemaakt van RVS of staal in elke denkbare afmeting, recht- of hoekopstelling, alles is mogelijk. De aansluitingen van de verdelers worden volgens uw specificaties aangebracht. Daarnaast is het mogelijk de verdelers inclusief isolatie te leveren. Door productie op eigen locatie van de producent is het vaak mogelijk de verdelers binnen 2 weken te leveren.

Het Magra verdeler-systeem is als volgt opgebouwd

  • Aanvoer- en retourkamers zijn op elkaar geplaatst door middel van gepatenteerde C-profielen. De aanvoer- en retouraansluitingen zijn naast elkaar geplaatst.
  • Dit geeft een eenvoudig, overzichtelijk en kruisingsvrij leidingsysteem.
  • Aanzienlijk minder leidingen zorgen tevens voor een gunstiger watercircuit wat leidt tot besparingen in energie.

Eenkamer-verdelers: zowel rond als vierkant

Naast de klassieke tweekamer-verdelers zijn ook eenkamer-verdelers mogelijk, zowel in ronde als vierkante uitvoering

Hydraulische wissels: altijd uit voorraad leverbaar

De hydraulische wissels worden uitgevoerd in ronde en vierkante open verdelers. Alle hydraulische wissels zijn uit voorraad leverbaar. Ook mogelijk zijn hydraulische wissels in combinatie met een verdeler. Hierbij worden de hoofdaansluitingen van de verdeler op maat gemaakt om zodoende te kunnen worden aangesloten op de hydraulische wissel.

Verdeler-opbouw: maatwerk

Het is mogelijk om de gehele verdeler-opbouw te bestellen. Op basis van uw tekeningen worden alle passtukken, flenzen, schroefdraad, lasaansluitingen, luchtpotten, bouten, moeren en pakkingen meegeleverd. U geeft aan welke appendages worden toegepast en wij maken een tekening, met alle appendages horizontaal uitgelijnd, ter goedkeuring.

Benieuwd naar onze oplossingen?


Vrijblijvende offerte aanvragen