Het assortiment Hudevad radiatoren omvat een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige designradiatoren. De Deense radiatoren onderscheiden zich door hun strakke vormgeving en slimme verwarmingstechniek. Reeds decennia lang worden deze radiatoren toegepast in Nederland, waaronder in kantoren, (overheids)gebouwen en karakteristieke panden zoals musea, maar ook steeds vaker in woningbouw.

Discreet of opvallend

De Plan en P5 radiatoren kenmerken zich door hun strakke design. Een vlakke voorzijde en gesloten zijden maken deze radiator tijdloos en elegant. Zijn discrete voorkomen integreert in elk interieur of voegt juist een architectonisch component toe.

Robuust, rendabel én duurzaam

De radiatoren zijn gemaakt van plaatstaal met geïntegreerde of gedruklaste aansluitingen. De voorzijde is watervoerend en zorgt zodoende voor een hoge warmte-afgifte. De strakke vormgeving zorgt tevens voor een onderhoudsvriendelijk product, de radiatoren zijn eenvoudig en snel te reinigen. Tot slot garanderen de hoogwaardige samenstelling en doordachte techniek een lange levensduur. 

Voor elke ruimte

De radiatoren zijn er in vele uitvoeringen en voor verschillende toepassingen. Een gesloten of uitklapbare versie voor de gezondheidszorg, een radiator-systeem in kozijnen en zelfs een extra robuuste uitvoering voor bijvoorbeeld een gymzaal. Neem een kijkje in de galerij of case studies voor de uiteenlopende projecten die al gerealiseerd zijn.

De radiatoren zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar tot zeer grote vermogens. Daarnaast is het mogelijk de radiatoren zelfs in verschillende vormen uit te voeren.

Benieuwd naar de vele toepassingen?


Vrijblijvende offerte aanvragen